wat kost dat nou?

wat kost het halen van je rijbewijs?

bekijk de handige pakketten

Ga googlen en je ziet door de bomen het bos niet meer als het aankomt op de kosten voor het halen van je rijbewijs. Daarom werken we bij Rijschool Solo met handige pakketten en een betaalbaar uurtarief. Welk pakket bij jou past hangt af van jouw inzicht, of je al eerder lessen hebt gehad of als je al stiekem in de auto van je ouders hebt gereden 😉 We adviseren je graag!

Budgetpakket

705,-

Goede basis

1130,-

Meest gekozen

1555,-

All inclusive

2220,-

>> TIP: boek voor je je pakket kiest een proefles <<

rij 100 minuten (dat is een dubbele les!) voor maar 50 minuten.
meer opties

voor losse lessen etc.

Dit betaal je via het CBR

Er zijn een aantal kosten die je niet betaalt aan je rijschool, maar aan het CBR, het Centraal Bureau Rijvaardigheid, waar je je examen aflegt. 

Het proces

In 3 stappen naar je rijbewijs

Is het echt zo simpel? Jazeker! Plan sowieso éérst je proefles. Je profiteert dan van een dubbele rijles voor een mooie prijs. Zo krijg jij een beetje gevoel met de auto en instructeur en wij met jouw skills en inzicht. Voor je het weet les jij alsof je nooit anders deed en plannen we je examen in.

Kies je pakket

We adviseren je om altijd eerst een proefles te doen, zo kunnen we goed inschatten welk pakket bij je past.

01

Start met lessen

We plannen per week je lessen vooruit. Zo kunnen we flexibel omgaan met jouw agenda, ook als je bijvoorbeeld moet werken of leren.

02

Haal je rijbewijs

Als jij er klaar voor bent vragen we je examen aan en gaan we voor het einddoel: dat rijbewijs halen op een goede en veilige manier.

rijschool rotterdam

03