Rijschool Vlaardingen

Begin met rijlessen in Vlaardingen bij de beste rijschool van Vlaardingen. Rijschool Solo is sinds vele jaren een begrip in Vlaardingen en omgeving. Vanaf 16.5 jaar kan jij beginnen met rijlessen in Vlaardingen. Wij vinden het erg noodzakelijk dat er niet meer rijlessen worden gevolgd dan nodig is. Dit doen we door een gestructureerde en professionele aanpak. Bij onze rijschool in Vlaardingen nemen we uitgebreid de tijd voor je. Je hebt alle tijd om vragen te stellen aan onze rijinstructeur. Onze rijschool leidt jou op tot een veilige en sociale weggebruiker. Onze rijschool in Vlaardingen heeft een hoog slagingspercentage. Dit komt doordat we per leerling goed kijken naar wat er individueel nodig is.

Rijles Vlaardingen

Bij onze rijschool in Vlaardingen maken we gebruik van een persoonlijk stappenplan. Hierbij kijken we bij je eerste proefles waar we precies op moeten focussen. Hierop gebaseerd maken wij een plan en voeren we dit gestructureerd uit. Dit doen we door een duidelijke registratie van al jouw vorderingen. Hierdoor weten wij allebei aan welke zaken er nog extra aandacht besteed moet worden en zo voorkomen we dat je teveel lessen volgt. 

De rijinstructeur adviseert kosteloos en vrijblijvend voor een aanpak wat goed bij jou past. Bij rijschool Vlaardingen behandelen we alle onderdelen die jij straks nodig hebt om vlot, veilig en zelfstandig de weg op te gaan. Kies je voor een premium rijlespakket en je slaagt niet in één keer dan betalen wij het herexamen.

Autorijschool Vlaardingen 7 dag per week

Onze rijschool in Vlaardingen is 7 dagen per week actief. Dit is ideaal als je het doordeweeks te druk hebt. Bovendien halen we je op en brengen je ook weer netjes thuis. Het is ook mogelijk om je op te halen op jouw werk of op school. Jij bepaalt. 

Starten met rijlessen in Vlaardingen is natuurlijk erg spannend. Het is belangrijk dat je een goede rijschool in Vlaardingen vindt die bij jou past. Onze rijinstructeur zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt. 

Rijbewijs Vlaardingen

Haal je rijbewijs snel en vlot in Vlaardingen. Je volgt de autorijlessen in Vlaardingen in een nieuwe luxe Volkswagen Polo. De auto is vanzelfsprekend handgeschakeld en rookvrij. Onze oud(leerlingen) vinden de auto erg prettig rijden. Op Google scoren we van de 5 sterren reviews, 5 sterren. Dit betekent dat al onze leerlingen extreem tevreden zijn met onze rijschool in Vlaardingen. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op en wie weet sta je binnenkort op onze geslaagde kandidaten pagina.

 

“Fijne ervaring met deze rijschool, vraagt examen aan als je er helemaal klaar voor bent. Zelf ben ik dan ook in 1 keer geslaagd.”

Beste rijschool Vlaardingen

Wij zijn niet voor niets de beste rijschool in Vlaardingen. Dit zijn onze voordelen op een rij:

  • 7 dagen per week actief
  • Hoog slagingspercentage
  • Gratis herexamen*
  • Gratis proefles*
  • Rijles in een handgeschakelde Volkswagen Polo
  • Rijles auto is rookvrij
  • Aantrekkelijke rijles pakketten

*Bij de keuze van een rijlespakket

Zijn er voor jou nog een aantal zaken onduidelijk of heb je vragen stel ze dan via het contactformulier.

Goedkope rijschool Vlaardingen

Bij onze rijles in Vlaardingen vind je scherpe tarieven en aantrekkelijke rijles pakketten. Heb je snel je rijbewijs nodig in Vlaardingen? Het is mogelijk om bij ons binnen 30 dagen je rijbewijs te halen, zonder extra kosten. Kies dus voor één van onze extreem goedkoop geprijsde rijlespakketten en profiteer van onze proefles actie €20,- korting op je proefles van 100 minuten. 

Wij hebben 4 soorten pakketten samengesteld waaruit jij kan kiezen. We bieden ook losse rijlessen aan. Let op dat er vanuit het CBR nog bijkomende kosten komen die voor elke kandidaat gelden. Zoals het CBR theorie examen, CBR praktijkexamen en een CBR medische verklaring.

Start met rijlessen in Vlaardingen in onze comfortabele handgeschakelde Volkswagen Polo waar veiligheid voorop staat. Wil jij een gratis proefles van 100 minuten, bij onze rijschool die 7 dagen per week actief is en ook nog eens een hoog slagingspercentage heeft? Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op of bel/whatsapp naar 0644567870.