Rijschool Schiedam

Ben jij klaar om rijlessen te nemen in Schiedam. Rijschool Solo is sinds vele jaren een begrip in Schiedam. Neem gerust contact met ons op en maak gelijk een afspraak voor een eerste proefles. Bij de eerste proefles maak je kennis met de instructeur en maakt hij een inschatting voor het aantal benodigde rijlessen. Je kunt al rijlessen in Schiedam vanaf 16,5 jaar. We zullen je opleiden tot een veilige en sociale weggebruiker. We begrijpen dat je rijbewijs halen een grote uitgave is. Met ons persoonlijke plan op maat gaan we constructief te werk en gebruik je niet onnodig veel lessen. Het is dan ook ons doel om jou snel en veilig te laten slagen.

Alle voordelen van rijschool Schiedam op een rij

  • Gratis proefles van 100 minuten
  • 7 dagen per week beschikbaar
  • Hoog slagingspercentage
  • Gratis herexamen ter waarde van €240
  • Rijles in een Volkswagen Polo
  • Handgeschakelde auto
  • Vaste instructeur

7 dagen per week rijlessen Schiedam

Wij zijn een autorijschool in Schiedam waarbij je 7 dagen per week rijlessen volgt, dus ook in het weekend. Dit is ideaal als je doordeweeks weinig tijd hebt. Het is ook mogelijk om ergens opgehaald te worden. 

Rijbewijs Schiedam halen met een plan

Door onze gestructureerde en professionele aanpak is het halen van je rijbewijs in Schiedam bij ons binnen no-time behaald. We maken gebruik van een persoonlijk stappenplan. Naast dit stappenplan zorgen we voor een duidelijke registratie van alle vorderingen. Hierdoor weet de instructeur aan welke zaken extra aandacht gegeven moeten worden en wordt er voorkomen dat je onnodig veel lessen moet volgen. 

Rijschool Schiedam met een handgeschakelde Polo

De lessen die je volgt in Schiedam worden in een handgeschakelde Volkswagen Polo uitgevoerd. Onze leerlingen vinden de auto heerlijk rijden. Ons oog ligt ook op comfort en veiligheid. De lesauto is uiteraard rookvrij. Het is een zeer prettige auto om mee rond te rijden in Schiedam en omgeving. Uiteraard is onze Volkswagen Polo een handgeschakelde lesauto, zodat je na het behalen van je rijbewijs in alle soorten personenauto’s de weg op mag. Wanneer het rijbewijs gehaald is in een handgeschakelde auto mag er namelijk ook in een automaat gereden worden.

Beste rijschool Schiedam

Plan nu gelijk een proefles in bij de beste rijschool van Schiedam. We snappen natuurlijk dat starten met rijlessen erg spannend is. Volg daarom een proefles bij ons. Zo krijg je een perfect beeld van onze rijschool in Schiedam en zo leer je ook jouw rijinstructeur kennen. Een proefles in Schiedam duurt bij ons 100 minuten. We vinden het erg belangrijk om alle tijd voor je te nemen. Zo heb je genoeg ruimte om vragen te stellen.

Rijles advies in Schiedam

Na afloop van de proefles krijg je een vrijblijvend rijles advies van ons. Op basis van onze jarenlange ervaring, schatten wij in hoeveel rijlessen je nodig hebt. Vervolgens kies je voor een rijles pakket. Kies je voor een rijlespakket en slaag je niet in 1 keer dan betalen wij het herexamen.

Rijles pakketten Schiedam

We hebben 4 pakketten samengesteld. Elk lespakket is inclusief €20,- korting op de proefles van 100 minuten. Bekijk hier al onze tarieven. Ons Premium pakket is zelfs inclusief gratis proefles. We hebben een zeer hoog slagingspercentage en we bieden bij een Premium rijlespakket een gratis herexamen aan ter waarde van €230,-

Kosten rijles Schiedam

Er komen bij het behalen van je rijbewijs een aantal kosten kijken. De kosten van rijlessen in Schiedam bestaan uit vaste kosten van het CBR, de rijlessen, theorie- en praktijkexamen. Alle kosten vind je overzichtelijk terug op de tarieven pagina.

Ervaringen rijschool Schiedam

Het is natuurlijk belangrijk om te kijken naar ervaringen van onze leerlingen. Onze leerlingen vinden allereerst de auto erg prettig rijden. Veel geven aan het prettig te vinden dat er persoonlijk aandacht is en dat er eerlijk advies wordt gegeven. Leerlingen geven verder aan dat de instructeur goed aanvoelt op welke manier hij het beste iemand helpt. Onze leerlingen voelen zich dan ook op hun gemak bij de instructeur. Hieronder wordt er een review gegeven van een leerling van de rijlessen in Schiedam.

Top! De lessen vormen zich door jouw manier van rijden. Sterke en verbeterpunten worden altijd benoemd. Verder wordt alles op een duidelijke en vooral geduldige manier uitgelegd, ongeacht hoe vaak je dezelfde fout maakt. En naast dat het een serieuze les is, wordt er op z’n tijd ook gelachen. Wat ik persoonlijk ook erg belangrijk vind. Kortom, ik ben tevreden!”

Bij onze rijschool in Schiedam zijn er veel tevreden leerlingen te vinden. De rijschool heeft daarom ook alleen maar 5 sterren reviews op Google. Op de geslaagde leerlingen pagina vind je enkele foto’s van kandidaten die recent zijn geslaagd. 

Start met rijlessen in Schiedam in onze comfortabele handgeschakelde Volkswagen Polo waar veiligheid voorop staat. Wil jij een gratis proefles van 100 minuten, bij onze rijschool die 7 dagen per week actief is en ook nog eens een hoog slagingspercentage heeft, wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Gebruik onderstaand contactformulier of neem direct contact op.