over rijschool solo

rijschool-solo-rotterdam
rijschool-solo-rotterdam
Rijschool SOLO

Wij vinden het belangrijk dat jij vol vertrouwen de weg op gaat

Je rijbewijs halen is een belangrijk moment. Het betekent vrijheid, volwassenheid en plezier en daar helpen wij je graag bij! Het is belangrijk dat je vol vertrouwen in de auto stapt en zo veilig de weg op kunt. Met ons handige lesplan via de app gaat dat zeker lukken.

0
geslaagde leerlingen

Heldere pakketten

De kosten van jouw rijbewijs zijn belangrijk, daarom werken we met heldere pakketten.

Veilig rijden

Onze ervaren instructeurs helpen jou met enthouaisme om veilig en betrouwbaar auto te rijden.

De theorie

Het kennen van de verkeersregels en jouw rol in het verkeer leer je door je autotheorie te halen.

de instructeur

professioneel, respectvol en leuk

Bij Rijschool Solo zijn we ons bewust van onze rol. Het is belangrijk dat jij goed en veilig leert rijden, maar ook dat jij veilig bent bij ons. Daarom gaan wij vriendelijk en respectvol met jou als leerling om. Natuurlijk maken we het ook een beetje gezellig en zingen we mee.

Osman Rijschool Rotterdam

Osman

Rij instructeur

Mijn naam is Osman, 34 jaar oud, getrouwd en woonachtig in Rotterdam. Ik ben trotse eigenaar van de leukste rijschool in Rotterdam en oefen mijn vak dagelijks met veel passie uit. Dit doe ik al meer dan 9 jaar!

9 jaar geleden gooide ik het roer om en ben ik opgeleid tot rij-instructeur. Dit was een goede keuze. Al die jaren help ik met veel plezier de leerlingen van Rijschool Solo aan hun begeerde roze papiertje.

Rijschool Solo staat bekend om de gestructureerde en professionele aanpak. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van een persoonlijk stappenplan via een app. Naast een persoonlijk stappenplan zorgen we voor een duidelijke registratie van je vorderingen. Hierdoor weten we precies aan welke zaken we nog wat extra aandacht moeten besteden en voorkomen we dat je onnodig veel lessen moet volgen.

En dat is te merken, we groeien hard! Daarom zijn we extra instructeurs aan het werven en hoop ik binnenkort mijn nieuwe collega’s aan je voor te stellen.

REVIEWS van leerlingen

ZIJ rijden al rond in rotterdam!

Superfijne rijschool, Osman is echt een topper! Hij is heel aardig, heeft heel veel geduld, vriendelijk en heel chill om mee samen te werken! Dankzij hem ben ik in een keer geslaagd, dank je wel man!
Kiven Naoum
Ik kom net uit cbr na mijn eerste keer afrijden en ben geslaagd🎊🎉 Ik ben zelf vaak onzeker voor examens, maar meneer Osman heeft mij altijd laten geloven dat ik het toch kan en in 1x zou halen😊. Dankjewel!!
Rima Ourak
Vanochtend mijn rijbewijs in 1x gehaald! Osman heeft mij zo goed gecoacht 🤗, goeie lessen, duidelijk en heeft mij echt op mijn gemak gemaakt. Ik was elke les weer vol zelfvertrouwen. 💪Dank je wel
Michelle Noot