Rijschool Ridderkerk 

Op zoek naar een rijschool in Ridderkerk? Zoek dan niet langer. Wij helpen helpen jou om jouw rijbewijs te behalen in Ridderkerk. Rijschool Ridderkerk is sinds vele jaren een begrip in Ridderkerk en omgeving.

Voordelen rijschool Ridderkerk

De beste rijschool in Ridderkerk biedt veel voordelen zodat jij prettig, vlot en veilig je rijbewijs behaalt. 

Voordelen:

  • 7 dagen per week actief
  • Zeer hoog slagingspercentage
  • Aantrekkelijke rijlespakketten
  • Rijles in een handgeschakelde Volkswagen Polo
  • Rijles vanaf 16,5 jaar
  • Gratis rijles advies
  • Opgehaald en thuisgebracht
  • Een proefles van 100 minuten

Rijles Ridderkerk

Onze rijschool in Ridderkerk staat bekend om zijn professionele en gestructureerde aanpak. Er wordt gebruik gemaakt van een persoonlijk stappenplan. Naast dit stappenplan zorgen wij ook voor een duidelijke registratie van je vorderingen. Zo weet jij precies welke punten nog aandacht nodig hebben. Dit zorgt ervoor dat je niet onnodig veel lessen moet volgen. Bij onze rijschool Ridderkerk zorgen we ervoor dat jij alle onderdelen van het rijden beheerst om vlot, veilig en zelfstandig auto te rijden. 

Autorijschool Ridderkerk

Onze autorijschool in Ridderkerk verzorgt zijn lessen in een handgeschakelde nieuwe Volkswagen Polo. De auto is compleet rookvrij. Onze leerlingen vinden het een zeer prettige auto om in te rijden.

Rijbewijs Ridderkerk

We snappen dat het starten met rijlessen in Ridderkerk erg spannend is. Maar je wilt natuurlijk je rijbewijs in Ridderkerk behalen. Het is daarom belangrijk dat je een goede rijschool vindt die goed bij jou past. Wij vinden het daarom belangrijk om een proefles aan te bieden. Zo krijg jij een beeld van onze rijschool en leer je jouw rijinstructeur alvast een beetje kennen. De proefles duurt 100 minuten. Hierbij nemen we uitgebreid tijd voor je. Tijdens de proefles heb je alle ruimte en tijd om je vragen te stellen. Na afloop van de proefles krijg je een vrijblijvend rijles advies van ons. Op basis van onze jarenlange ervaring maken wij een schatting van de hoeveelheid rijlessen die jij nodig hebt. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel lessen nemen maar wel je rijbewijs in één keer halen.

Rijles pakketten Ridderkerk

Bij onze rijschool in Ridderkerk bieden wij een aantal aantrekkelijke rijlespakketten aan. Wanneer je kiest voor één van onze scherp geprijsde rijlespakketten profiteer je van €20,- korting op de proefles van 100 minuten. Het is ook mogelijk om met spoed je rijbewijs te halen in Ridderkerk. Binnen 30 dagen behaal jij je rijbewijs in Ridderkerk, zonder extra kosten. Verder is het natuurlijk mogelijk om losse rijlessen te nemen. Hierbij zit je nergens aan vast. Voor iedereen komen er vaste bijkomende kosten bij vanuit het CBR. Hou hier dus rekening mee.

Beste rijschool Ridderkerk

Bij de beste rijschool van Ridderkerk word je uiteraard thuis opgehaald en weer thuis gebracht. Het is zelfs mogelijk dat we jou ergens oppikken op locatie naar keuze. Onze rijschool Ridderkerk is 7 dagen per week actief. Dat betekent dat we ook in het weekend rijles geven. Dit is handig wanneer jij het te druk hebt doordeweeks. Bij onze rijschool Ridderkerk hebben we een zeer hoog slagingspercentage. We bieden bij ons premium pakket een gratis herexamen aan ter waarde van €230. Wacht dus niet langer en plan gelijk een proefles in. Op Google scoren we 5 sterren van de 5 sterren reviews. Al onze leerlingen geven aan hun rijlessen erg prettig te ervaren.

“Hele goede rijschool en een hele goede instructeur.

Stelt je op je gemak en ik raad iedereen deze rijschool aan”

Neem voor uitgebreide vragen contact met ons op. Of bel direct naar 0644567870 om een rijles in te plannen, Whatsappen kan natuurlijk ook.