Rijschool Hoogvliet

Op zoek naar een ervaren rijschool in Hoogvliet? Onze rijschool Hoogvliet helpt jou met het behalen van jouw rijbewijs. Wij hebben een schat aan kennis en ervaring. Bovendien hanteren wij scherpe rijles tarieven en zorgen we voor een prettige les-sfeer. 

Rijles Hoogvliet

Onze rijinstructeur heet Osman. Hij is 34 jaar oud, getrouwd en woont in Rotterdam. Hij is tevens de trotse eigenaar van de rijschool in Hoogvliet. Hij oefent zijn vak dagelijks met ontzettend veel passie uit. Osman geeft al 7 jaar lang rijles. Hierdoor heeft hij ontzettend veel ervaring. Dus wil jij snel, veilig en comfortabel jouw rijbewijs halen in Hoogvliet? Plan dan gelijk een proefles in. 

Autorijschool Hoogvliet

We snappen dat het starten met rijlessen erg spannend is. Daarom is het uiterst belangrijk om een rijschool te zoeken die goed bij jou past. Wij vinden het daarom belangrijk dat onze leerlingen een proefles kunnen volgen. Zo krijg jij een beeld van onze rijschool en leer je jouw rijinstructeur alvast kennen. De proefles duurt maar liefst 100 minuten. Tijdens de proefles nemen we uitgebreid de tijd voor je. Je krijgt alle tijd om vragen te stellen en je leert je rijinstructeur goed kennen. Onze leerlingen vinden deze proefles erg prettig.

Hoogvliet rijschool

Na onze proefles in Hoogvliet ontvang jij een vrijblijvend rijlesadvies. Omdat onze rijinstructeur beschikt over genoeg ervaring kan hij inschatten hoeveel rijlessen jij nodig hebt. Je wilt natuurlijk niet onnodig veel rijlessen volgen, maar tegelijkertijd wil je wel het liefst in één keer slagen. Bij onze rijschool Hoogvliet hebben we scherp geprijsde rijlespakketten. Mocht je toch besluiten om een rijlespakket af te nemen, dan ben je niets verplicht en zit je ook nergens aan vast. Hoe tof zou het zijn als jij binnenkort op onze geslaagde kandidaten pagina staat? 

Rijschool in Hoogvliet

Bij onze autorijschool Hoogvliet halen we je op bij jou thuis. Het is ook mogelijk dat we jou ergens anders oppikken, als jou dat beter uit komt. Na de rijles brengen we je weer netjes thuis. 

Autorijschool in Hoogvliet

Onze rijschool Hoogvliet is 7 dagen per week geopend. Dat betekent dat je ook in het weekend kunt rijlessen bij ons. Dit is natuurlijk ideaal als je het doordeweeks te druk hebt. 

Voordelen

  • 7 dagen per week geopend
  • Aantrekkelijke rijlespakketten
  • Rijles in een handgeschakelde Volkswagen Polo
  • Rookvrije omgeving
  • Hoog slagingspercentage
  • Ervaren rijinstructeur
  • Proefles van 100 minuten

Rijbewijs Hoogvliet

Je volgt alle rijlessen in een nieuwe en luxe Volkswagen Polo. Dit is een handgeschakelde auto, die uiteraard rookvrij is. Onze leerlingen vinden dit een erg prettige auto om in te rijlessen. 

Verkeersschool Hoogvliet

Onze rijschool in Hoogvliet staat bekend om zijn gestructureerde en professionele aanpak. Hierbij maken we gebruik van een persoonlijk stappenplan. Naast ons persoonlijk stappenplan zorgen we voor een duidelijke registratie van al je vorderingen. Hierdoor weten we allebei aan welke zaken we nog wat extra aandacht moeten besteden. Zo voorkom jij dat je onnodig veel lessen moet volgen.

Ben jij al helemaal overtuigd? Plan dan gelijk een rijles in. Bel of Whatsapp naar 06 – 44 56 78 70. Neem voor uitgebreide vragen contact met ons op.