Rijschool Capelle aan den IJssel

Begin zo snel mogelijk met rijlessen in Capelle aan den IJssel. Rijschool Solo is dé rijschool in Capelle aan den IJssel en omgeving. Onze rijschool is al sinds vele jaren een begrip in Capelle aan den IJssel en omgeving. Het is natuurlijk spannend om te starten met rijlessen in Capelle aan den IJssel. Wij begrijpen dit maar al te goed, daarom doet onze instructeur er alles aan om jou op je gemak te laten voelen. 

Rijden moet na een verloop van tijd gemakkelijk en comfortabel aanvoelen. We nemen uitgebreid de tijd voor je. Zo heb je alle tijd om vragen te stellen en leer je de rij instructeur goed kennen. Onze (oud)leerlingen geven aan de lessen erg prettig te vinden. Het kan natuurlijk ook zijn dat je al een aantal lessen hebt gehad en wilt overstappen naar een andere rijschool. Hier wordt dan uiteraard rekening mee gehouden. Bij de eerste les wordt dan gekeken hoe ver je al bent en dan wordt er een gestructureerd plan opgesteld waarbij je duidelijk kan zien waar nog aan gewerkt moet worden. Hierdoor kan jij snel examen doen en genieten van je rijbewijs. 

Autorijschool Capelle aan den IJssel

Vraag gelijk een proefles aan bij onze autorijschool in Capelle aan den IJssel. Tijdens de proefles leer je de instructeur kennen en maakt hij een inschatting voor het aantal benodigde rijlessen. Bij onze rijschool in Capelle aan den IJssel start je al met rijlessen van 16,5 jaar. Wij geven gratis advies voor een aanpak die perfect past bij jou. 

Rijles Capelle aan den IJssel

Onze rijschool in Capelle aan den IJssel staat bekend om zijn gestructureerde en professionele aanpak. We beginnen met een op maat gemaakt persoonlijk stappenplan. Wanneer dit stappenplan gemaakt is houden we de voortgang bij door een duidelijke registratie van de vorderingen. Hierdoor weten jij en de instructeur allebei aan welke zaken er nog extra aandacht besteed moet worden. Hierdoor voorkom je dat er onnodig veel lessen gevolgd moeten worden. We begrijpen dat je rijbewijs halen een grote uitgave is, wel willen we dat je alle nodige facetten van het rijden leert. We behandelen dus alle onderdelen die jij straks zal moeten beheersen om vlot, veilig en zelfstandig te rijden. Het is dan ook ons doel om jou snel en veilig te laten slagen voor je rijlessen in Capelle aan den IJssel.

Voordelen Rijschool Capelle aan den IJssel

  • Gratis proefles
  • 7 dagen in week actief
  • Hoog slagingspercentage
  • Rijles in een handgeschakelde Volkswagen Polo
  • Veilig en comfortabel
  • Gestructureerd plan
  • Vorderingen worden bijgehouden
  • Aantrekkelijke rijlespakketten

Rijbewijs behalen in Capelle aan den IJssel

Haal snel je rijbewijs in Capelle aan den IJssel. We hebben 4 pakketten samengesteld. Elk lespakket is inclusief €20,- korting. Elk lespakket heeft een eigen tarief. Bij het halen van je rijbewijs komen er een aantal vaste kosten vanuit het CBR kijken. Het theorie examen, het praktijkexamen en een medische verklaring. Bij ons is de proefles, een losse les, een tussentijdse toets, een herkansing en een BNOR examen ook los te verkrijgen.

Ervaringen rijschool Capelle aan den IJssel

Op Google scoren we een 5 van de 5 sterren. Onze leerlingen hebben fijne ervaringen met de rijschool in Capelle aan den IJssel. Leerlingen voelen zich op hun gemak bij de instructeur. Wanneer een leerling zenuwachtig is zorgt de instructeur ervoor dat de leerlingen gerust wordt gesteld en geeft hij de juiste instructies. Zelfs leerlingen die onzeker waren over hun eigen rijvaardigheid slaagden met de juiste behandeling en focus van de rijinstructeur toch voor hun rijbewijs.

Rijschool Capelle aan den IJssel 7 dagen actief

Onze rijschool in Capelle aan den IJssel is 7 dagen per week actief. Dat is natuurlijk erg handig als je doordeweeks geen tijd hebt. Bij de rijschool in Capelle aan den IJssel halen we je thuis op en brengen je ook weer netjes thuis. Het is ook mogelijk om jou op school of op je werk op te halen. 

Rijles Capelle aan den IJssel in een handgeschakelde Volkswagen Polo

Alle autorijlessen volg je in een handgeschakelde Volkswagen Polo. Wanneer het rijbewijs gehaald is in een handgeschakelde auto mag er namelijk ook in een automaat gereden worden. Onze rijles auto is uiteraard geheel rookvrij. Onze leerlingen vinden de auto prettig en comfortabel rijden. Bij ons staat veiligheid en comfort centraal. 

Bij onze rijschool in Capelle aan den IJssel zijn er veel tevreden leerlingen te vinden. Op de geslaagde kandidaten pagina vind je enkele foto’s van kandidaten die recent zijn geslaagd.

Start met rijlessen in Capelle aan den IJssel in onze comfortabele handgeschakelde Volkswagen Polo waar veiligheid voorop staat. Wil jij een gratis proefles van 100 minuten, bij onze rijschool die 7 dagen per week actief is en ook nog eens een hoog slagingspercentage heeft? Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op.