Rijlessen nabij Barendrecht bij Rijschool Solo

Wil jij rijlessen in Barendrecht volgen? Dan kun je terecht bij Rijschool Solo. Rijschool Solo is gevestigd in Rotterdam maar omdat je wordt opgehaald en thuisgebracht, is dat geen probleem. Bovendien zul je toch in Rotterdam afrijden omdat daar het CBR is gevestigd. Dan is het alleen maar fijn om in Rotterdam te lessen zodat je op die manier de stad en de examenroutes wat beter leert kennen.

Begin je rijlessen nabij Barendrecht met een proefles

Wanneer je begint met rijlessen in Barendrecht of omgeving dan kun je kiezen voor een lespakket. Met zo’n pakket kun je voordelig lessen omdat de prijs per les lager is dan wanneer je losse lessen afneemt. Bij Rijschool Solo zijn er 4 lespakketten met 20, 30, 40 en 50 rijlessen. Welk pakket het beste bij jou past hangt af van jouw vaardigheid en hoe snel je dingen oppikt. Dat is natuurlijk voor iedereen anders en als je nog nooit rijlessen hebt gevolgd, dan kun je dat zelf eigenlijk ook niet zo goed inschatten. Daarom kun je een vrijblijvende proefles volgen. Op basis van deze proefles kan de instructeur zich een beeld vormen van jouw kennis en kunde. Je krijgt dan dus een advies welk pakket het beste bij jou past en op basis daarvan kun je dus het pakket kiezen.

Een goede kennismaking met de rijschool

De proefles werkt trouwens twee kanten op. Niet alleen kan de instructeur kijken hoe jij het doet, jij kunt op deze manier ook kennis maken met de rijschool, de instructeur en de lesauto. Zo kun je dus ook bepalen of Rijschool Solo de beste rijschool is voor jou en of de lesmethode bij je past. Een proefles is vrijblijvend. Maak daarom snel een afspraak!