Haal jouw rijbewijs in Rotterdam

Wil jij jouw rijbewijs halen in Rotterdam? Dan ben je bij Rijschool Solo aan het juiste adres. Of je nu een reguliere rijopleiding wilt volgen of op zoek bent naar een spoedcursus voor je rijbewijs in Rotterdam. Rijschool Solo biedt jou de beste mogelijkheid om snel en voordelig jouw rijbewijs in Rotterdam te halen. 

Voordelig jouw rijbewijs halen in Rotterdam met een van de lespakketten

Om jouw rijbewijs te halen in Rotterdam kun je kiezen uit verschillende pakketten. Zo zijn er pakketten met 20, 30, 40 en 50 lessen. Op deze manier is er altijd wel een pakket dat past bij jouw leerbehoefte. Advies over welk pakket het beste bij jou past, kun je krijgen na een vrijblijvende proefles. Deze proefles duurt 100 minuten. Genoeg tijd om te ervaren hoe het is om rijlessen te volgen bij Rijschool Solo en kennis te maken met jouw instructeur. Bovendien is er voldoende tijd om te laten zien wat je kunt en hoe snel je dingen oppikt. Op basis van deze proefles kan de instructeur een advies uitbrengen voor het aantal lessen dat je nodig hebt om jouw rijbewijs in Rotterdam te halen. Op basis van dit advies kun je een keuze maken in een van de pakketten.

Vrijblijvende proefles

De proefles is vrijblijvend dus als Rijschool Solo toch niet bij je past dan betaal je gewoon de proefles en dan is het daarmee klaar.

Binnen een maand je rijbewijs halen

Soms zijn er omstandigheden dat je snel je rijbewijs in Rotterdam wilt halen. Je kunt dan kiezen voor een spoedcursus rijbewijs in Rotterdam. Binnen 30 dagen kun jij dan al je rijbewijs hebben, zonder extra kosten! Wil je meer informatie over deze spoedcursus? Neem dan even contact op met Rijschool Solo en informeer naar de mogelijkheden.