Motorrijles Rotterdam

Je Motorrijbewijs haal je in regio Rotterdam met Rijschool Solo.

Heldere pakketten

De kosten van jouw motorrijbewijs zijn belangrijk, daarom werken we met heldere pakketten.

Direct Starten

Wij hebben geen wachttijden waardoor je direct kunt starten met jee motorrijlessen.

Motor Theorie

Het behalen van je Motor theorie vergroot begrip van verkeersregels en jouw rol op de weg.

Rijschool Rotterdam
Rijschool Rotterdam
Rijschool SOLO

vol vertrouwen de weg op met motorrijles in rotterdam

Als motorrijschool in Rotterdam bereiden we je optimaal voor op het motorrijden, zodat je vol vertrouwen de weg op gaat. Onze instructeurs begeleiden je stap voor stap door het leerproces, op jouw tempo! We beginnen op de motor met de basisvaardigheden tot het ontwikkelen van geavanceerde rijtechnieken. Door persoonlijke benadering en professionele training kun je met een gerust hart genieten van het rijden op de motor.

0 +
geslaagde leerlingen
je motorrijbewijs halen, hoe werkt dat?

Motorrijles in Rotterdam

Bij onze motorrijschool in Rotterdam streven we ernaar om jouw rijbewijsproces (AVB & AVD) zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met flexibele lestijden, persoonlijke begeleiding en een hoog slagingspercentage bereiden onze instructeurs je op alle vlakken voor op het examen. Ready om jouw motorrijbewijs in Rotterdam te behalen? Schrijf je vandaag nog in voor een proefles en start je avontuur op twee wielen!

Theorie Rijschool Rotterdam

Theoriecursus Motorrijbewijs

Begrijp de verkeersregels en ontwikkel een dieper inzicht in motorrijden met onze uitgebreide en interactieve theoriecursus.

Rijschool Solo

Flexibele Planning

Pas de lessen aan jouw schema aan met flexibele lestijden en -dagen voor een optimale leerervaring en gemak.

motorrijles rotterdam

Motorrijvaardigheidstraining

Begrijp de verkeersregels en ontwikkel een dieper inzicht in motorrijden met onze uitgebreide en interactieve theoriecursus.

Ervaar de vrijheid van motorrijden met een proefles!

WAAROM EEN PROEFLES bij motorrijschool solo?

Benieuwd naar het motorrijden en onze rijschool? Neem een proefles en ontdek het zelf! Je krijgt een idee van de basisvaardigheden, maakt kennis met de instructeur en ervaart onze manier van lesgeven. Het is ook een goed moment om vragen te stellen en eventuele zorgen te bespreken. Kortom, een proefles is de perfecte eerste stap naar jouw motorrijbewijs!

Rijschool Rotterdam
Gister geslaagd voor mijn rijexamen dankzij Solo motorrijles Rotterdam! Osman legt goed uit en is super geduldig. Ook is hij altijd flexibel met lessen inplannen en goed bereikbaar. Ik was soms gestrest en een paar keer wat traantjes moeten laten, maar dan kon hij me altijd weer moed in praten en mijn zelfvertrouwen verhogen. Bedankt Osman!
Céline van der Weijden
In 1 keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs met rijschool Solo! Osman is vriendelijk en geduldig, legt goed en duidelijk uit en het is altijd gezellig in de auto. Soms had ik een stressmomentje: dan neemt hij juist even de tijd om nieuwe moed in te praten en lukte het weer om goed te rijden. Ik raad hem aan iedereen aan als je je rijbewijs wil halen!
Maud Kok
Vanwege werk kon ik alleen lessen op de zaterdag en dat was geen pribleem. Toen ik een keer zelf op de zaterdag niet kon, bood hij me zelfs aan op zijn vrije zondag twee uur vrij te maken voor mij. De lessen zijn naast leerzaam meestal ook erg gezellig. Soms is Osman streng, maar rechtvaardig en dat is soms ook wel nodig. Bedankt man!
Thim Zevenbergen
wat kost het halen van je motorrijbewijs in rotterdam?

bekijk oNZE handige pakketten

Wij bieden heldere tarieven en pakketten voor het behalen van je motorrijbewijs. Onze proefles van 100 minuten kost slechts 50 euro. Welk pakket het beste bij jou past, hangt af van verschillende factoren, zoals je ervaring en achtergrond. wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze.

Budgetpakket

400,-

Goede basis

1200,-

Meest gekozen

1700,-

Extra opties

Meer opties

Veilig, betrouwbaar en leuk je motorrijbewijs halen

Bij Solo Motorrijschool Rotterdam streven we ernaar om jou op een snelle, leuke en leerzame manier je motorrijbewijs te laten behalen. We hechten veel waarde aan de veiligheid en het welzijn van onze leerlingen. Het is voor ons essentieel dat iedereen zich comfortabel en veilig voelt bij onze motorinstructeurs.

ONZE BLOG

Handig om te lezen

Benieuwd naar tips & trics en de laatste ontwikkelingen?
Lees de blog van Rijschool Solo.

motorrijles rotterdam

Waarom motorRijschool solo in rotterdam?

Bij onze motorrijschool begrijpen we dat het leven druk kan zijn. Hierom zijn we flexibel met onze lesdagen en -uren, inclusief avondopties. Veiligheid & betrouwbaarheid is onze prioriteit. Met meer dan 10 jaar ervaring en moderne lesmotoren die aan de hoogste normen voldoen. We stellen helmen en beschermende kleding beschikbaar voor elke les, omdat we willen dat je je veilig voelt terwijl je leert.

Wat ons jarenlang onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. Onze instructeurs bieden individuele begeleiding, aangepast aan jouw behoeften en leertempo. Dit om ervoor te zorgen dat je het maximale uit elke les haalt. Ons doel is om je zo snel mogelijk en op een veilige manier te helpen om je zelfverzekerd te voelen op de weg en je motorrijbewijs te behalen.

Contact

+31644567870

Email info@rijschoolsolo.nl