Autorijschool in Rotterdam: hoe vind je de juiste?

Rijschool Solo is een autorijschool in Rotterdam. Nu zijn er natuurlijk een heleboel rijscholen in Rotterdam, dus hoe kies je nu de beste rijschool van Rotterdam? Dit is natuurlijk lastig om te zeggen want iedereen heeft zo zijn eigen wensen en eisen. De een vindt het slagingspercentage belangrijk terwijl de ander juist op zoek is naar een goedkope rijschool in Rotterdam. Ook de locatie kan van belang zijn, als je op zoek bent naar een rijschool in Rotterdam Noord, dan heb je wellicht minder interesse in een rijschool in het zuiden van Rotterdam. Kortom, iedereen heeft weer andere aspecten die hij of zij belangrijk vindt in een rijschool. Bedenk dus voordat je begint met zoeken goed wat jij belangrijk vindt.

Volg een proefles en vind de beste rijschool van Rotterdam

Als je op zoek bent naar een goede autorijschool in Rotterdam dan kun je het beste een vrijblijvende proefles boeken. Op deze manier kun je pas echt ervaren wat de werkwijze is van de rijschool, of je een klik hebt met de instructeur en wat je überhaupt van de autorijles vindt. Alleen dan kun je bepalen of je voor jou de beste rijschool in Rotterdam hebt gevonden. Bij Rijschool Solo duurt een proefles maar liefst 100 minuten. Dit is bij de meeste rijscholen in Rotterdam slechts 60 minuten. Zo heb je genoeg tijd om echt te ervaren hoe het is om een rijles te volgen bij deze rijschool in Rotterdam. Wanneer je kiest voor een lespakket dan krijg je op deze proefles € 20,00 korting en bij het premium pakket is deze proefles zelfs helemaal gratis.

Een goedkope rijschool in Rotterdam biedt voordelige lespakketten aan

Op basis van de proefles kan de instructeur je ook adviseren over de keuze van het lespakket. Een lespakket is altijd voordeliger dan losse lessen. Het is natuurlijk wel belangrijk om hier een goede keuze in te maken want het is zonde van het geld als je later alsnog extra lessen bij moet kopen of juist lessen overhoudt die je niet nodig hebt. Een goedkope rijschool in Rotterdam is daarom niet alleen een rijschool die goedkope lessen aanbiedt maar ook een rijschool die zorgt dat je niet meer lessen afneemt dan nodig is. Door bijvoorbeeld een duidelijke persoonlijke planning en het bijhouden van de vorderingen kunnen de lessen gestructureerd worden waardoor er minder lessen nodig zijn. Er kan immers heel gericht geoefend worden op de onderdelen die nog niet voldoende zijn.

De inhoud van de lespakketten

Rijschool Solo biedt verschillende lespakketten aan. Deze rijschool in Rotterdam Noord heeft voor elke behoefte een lespakket. Zo kun je terecht voor pakketten met 20, 30, 40 en 50 lessen. Het pakket budget, basis en standaard bieden alleen de rijlessen zelf aan. In het premium pakket zitten naast 50 rijlessen ook gratis theorie, een gratis proefles, gratis herexamen en gratis slagingsgarantie. Voor alle pakketten geldt dat je al met 16,5 jaar kunt starten met rijlessen, dat je een vaste instructeur hebt en dat je ook op zaterdag en zondag rijlessen in kunt plannen. Daarnaast kun je ook altijd losse lessen afnemen. Ook kun je het CBR examen aanvragen via Rijschool Solo in Rotterdam en kun je kiezen voor een tussentijdse toets. Ook een eventuele herkansing en het bnor examen kun je via deze rijschool aanvragen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de verschillende pakketten van Rijschool Solo? Bekijk dan de website. Hier vind je alle informatie en natuurlijk ook de verschillende tarieven. Je kunt op de website ook direct een afspraak inplannen voor een proefexamen. Liever even telefonisch contact? Ook dat is mogelijk. Rijschool Solo is bereikbaar op telefoonnummer 06 – 44 56 78 70 of vul het contactformulier op de website in.