Autorijles in Rotterdam volgen vanaf 16,5 jaar

Kan jij ook niet wachten tot je kunt beginnen met je rijlessen in Rotterdam? Bij Rijschool Solo kun je al met 16,5 jaar beginnen met autorijles in Rotterdam! Zo kun je snel je rijbewijs halen, zelfs nog voor je 18e! Je mag dan tot je 18e alleen rijden met een coach naast je. Maar dan kun je in elk geval al een boel ervaring opdoen. Zodra je 18 bent en je rijbewijs op zak hebt, dan mag je ook alleen de weg op. Je mag al beginnen met rijlessen in Rotterdam met 16,5 jaar, je mag dan ook al een tussentijdse toets doen. Dit geldt ook voor Rijschool Solo. Je kunt hier al starten met rijlessen als je nog geen 17 jaar oud bent.

Goedkope rijlessen in Rotterdam met voordelige lespakketten

Rijles in Rotterdam is niet goedkoop, dat weet iedereen. Toch is het lastig om daar vooraf een beeld van te vormen. Je weet immers niet precies hoeveel rijlessen in Rotterdam je nodig hebt. Geld reserveren kan dan lastig zijn. Veel rijscholen adverteren met goedkope rijlessen in Rotterdam. Dit is echter lastig om te vergelijken. Je kunt natuurlijk kijken naar de prijzen van enkele lessen en deze vergelijken. Veel rijscholen bieden pakketten aan voor autorijles in Rotterdam. Je schaft dan direct een bepaald aantal lessen aan. De prijs per les wordt daardoor goedkoper. Het is echter wel belangrijk om een goede inschatting te kunnen maken van het aantal lessen wat nodig is.

Advies op basis van een vrijblijvende proefles

Bij Rijschool Solo kun je een keuze maken uit de verschillende lespakketten op basis van het advies van de rijschool. Dit advies wordt gegeven naar aanleiding van een vrijblijvende proefles. Deze proefles duurt 100 minuten. Als je na deze proefles besluit om een pakket aan te schaffen dan ontvang je 20 euro korting op deze proefles.